Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Witgoed Reparatie

Witgoed reparatie nodig? De specialisten op Monteurgids.nl bieden goede service tegen een eerlijk tarief. Het repareren van witgoed gaat op afspraak en we raden aan contact op te nemen met een reparatie bedrijf wanneer deze uw witgoed kan repareren. Kom te weten wat de specialisaties van elk bedrijf zijn. Sorteer op het soort product, zoals een wasmachine of droger aan de rechterkant van de website. Vind hier snel de juiste reparatie bedrijven voor je wasdroger, vaatwasser, kookplaat, koelkast, fornuis, magnetron en wasmachine.

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Witgoed reparatie Gelderland Opperman
  Witgoed reparatie in Gelderland, Overbetuwe, regio Arnhem - Nijmegen. Valburg, Elst, Lent, Oosterhout, Bemmel, Gendt, Doornenburg, Haalderen, Huissen, Schuytgraaf, Driel, Heteren, Randwijk, Herveld, Andelst, Zetten, Dodewaard, Opheusden, Kesteren, Ochten, Lienden, Tiel, Oosterbeek, Renkum, Wageningen, Ooij, Millingen, Leuth, Kekerdom, Groesbeek, Berg en dal, Beek, Malden, Molenhoek, Mook, Wijchen, Beuningen, Weurt, Ewijk, Druten, Wamel, Dreumel.
 2. Witgoed reparatie Herman
  Voor al uw reparaties aan witgoed en levering nieuw en tweedehands witgoed.
 3. Class Electro
 4. HL witgoed service
 5. Witgoed M M
 6. Krijn Veuger
  Krijn Veuger in Groningen is gespecialiseerd in reparatie van vele witgoed soorten als; droger, wasmachine,vaatwasser, koelkast, magnetron, kookplaat, stofzuiger en meer. Klik voor meer informatie, ervaringen en openingstijden van Krijn Veuger.
 7. Wouters witgoed

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Helaas is witgoed nog steeds aan slijtage onderhevig en vaak gaan deze apparaten stuk op het meest ongeschikte moment. Snel en duidelijke informatie is dan gewenst. Hier vind je alle specialisten voor de reparatie maar ook voor informatie over het repareren van witgoed. In enkele gevallen is de reparatie duurder of bijna net zo duur als de aanschaf van een nieuwe. In dit geval kan je natuurlijk beter een nieuwe kopen omdat je dan ook direct weer één jaar garantie hebt. Ook je oven, diepvriezer en diepvrieskast behoren tot de categorie witgoed. De meeste bedrijven zijn in staat ook andere kleine huishoudelijke apparaten te repareren als koffiezetapparaten, stofzuigers en kruimelzuigers. Maak duidelijke afspraken met het bedrijf over de kosten van de inspectie en reparatie.