Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Laptop Reparatie

Laptop reparatie vinden via Monteurgids

Je laptop toe aan reparatie? Hier vind je alle laptop reparatie bedrijven in de buurt. Heb je strepen door het beeld of werkt zelfs het hele scherm niet meer? Een toets op het toetsenbord wat niet reageert? Of start je laptop niet meer op? De kans is groot dat de laptop gerepareerd kan worden, wacht dus met het aanschaffen van een nieuwe. De reparatiebedrijven op Monteurgids kunnen jouw laptop waarschijnlijk goedkoop maken waardoor de laptop weer jaren mee kan. De meeste bedrijven die laptops repareren hanteren een 'no cure, no pay' wat betekend dat je alleen betaald als de laptop gerepareerd kan worden. Wanneer laptop reparatie dus niet mogelijk is hoef je ook niet te betalen! Bekende laptop merken die gerepareerd kunnen worden zijn Acer, Asus, Apple, Dell, Toshiba, Msi, Samsung, Sony en meer.

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Mystro Telecom

  Mystro Telecom

  Mystro Telecom in Groningen zorgt voor snelle reparatie aan smartphone en tablet, no cure no pay! Mystro Telecom levert ook accessoires, onderdelen en beltegoed. Daarnaast ook inruil van je toestel.
 2. Smartphone en tablet reparatie rotterdam

  Gsmdokter

  De Gsmdokter verzorgt tablet reparatie, smartphone reparatie aan o.a. Iphone, Samsung en Acer in Rotterdam en omstreken.
 3. gsm reparatie utrecht

  GSM reparatie centrum

 4. Mobile Techcenter
 5. Spark Electronics
  Smartphone reparatie, Tablet reparatie in Amsterdam en Woerden. Online aanmelden van een reparatie en afhaalservice voor slechts €4,99
 6. Phone World Amsterdam

  Phone World Amsterdam

  .
 7. PDA repair

  PDA repair

  .

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Laptop reparatie en onderhoud

Op zoek naar een bedrijf die je laptop kan repareren of herstellen? Via Monteurgids vind je snel het juiste reparatiebedrijf bij jou in de buurt. Je kan ook zelf je laptop repareren als het gaat om een simpele reparatie zoals het plaatsen van een nieuwe accu of de adapter vervangen. Vaak is de adaptor van de laptop stuk als de laptop niet meer oplaad. De laptop zelf is dan niet kapot maar de adaptor, gelukkig is de repratie in dit geval niet duur. Laptop onderdelen zijn over het algemeen goed verkrijgbaar waardoor het in veel gevallen mogelijk is de laptop reparatie snel uit te laten voeren. Via Monteurgids vind je reparatiebedrijven voor reparatie van Acer laptop, Apple laptop, Asus laptop, Compaq laptop reparatie, Dell laptop reparatie en HP laptop reparatie. Uiteraard ook voor andere laptop merken vind je bij Monteurgids de juiste monteur. Het maakt niet uit waar de reparatie nodig is, hier vind je; laptop reparatie Assen, laptop reparatie Groningen, laptop reparatie Almere, laptop reparatie Amsterdam, laptop reparatie Ede, laptop reparatie Den-Haag, laptop reparatie Bennebroek, laptop reparatie Zaandam, laptop reparatie Rotterdam, laptop reparatie Zwolle, laptop reparatie Amersfoort, laptop reparatie Rotterdam, laptop reparatie Phoon. Het maakt niet uit waar de laptop reparatie in Nederland nodig is, hier vind je de specialist!

Laptop reparatie

Kosten van het laten repareren van je laptop

Heb je besloten je laptop te laten repareren, dan is dit waarschijnlijk op basis van de reparatiekosten. Indien je laptop nog niet zo oud is, denk aan minder dan 2 jaar, dan zit er waarschijnlijk ook nog garantie op. Het beste kan je hiervoor contact opnemen met de fabrikant of de verkoper want wie weet is de reparatie wel gratis! De meeste laptop reparatiebedrijven kunnen van te voren een duidelijke inschatting maken van de kosten, omschrijf daarom van te voren goed het probleem. Wanneer je laptop kapot is hoef je natuurlijk niet gelijk een nieuwe! Veel voorkomende reparaties aan laptops zijn goedkoop, zoals het vervangen van de accu of het plaatsen van een nieuwe connector voor de adapter. Ook de kosten voor een nieuwe hardeschijf of intern geheugen vallen reuze mee.