Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Over Monteurgids.nl

"de juiste monteur snel gevonden!"

Over Monteurgids
Sinds 2010 vinden consumenten op Monteurgids de juiste reparateur voor hun defecte product. We begonnen in eerste instantie met monteurs voor radiatoren en mobiele telefoons. Na interne analyse bleek al snel dat bezoekers op de website ook automonteurs en witgoedreparatie zochten. Uiteraard wilden we ook deze bezoekers kunnen bedienen met de website. Omdat de vraag naar reparatiespecialisten groot is, ook ondersteund door de stijgende lijn die Google trends signaleert, kreeg de website een grote opknapbeurt. Eind 2012 werd de nieuwe website gelanceerd en sindsdien kunnen klanten op zoek naar de juiste bedrijven en monteurs in de buurt voor reparatie aan voer- en vaartuigen, witgoed en elektronica. Steeds meer bedrijven melden zich aan bij Monteurgids om ook door hun doelgroep gevonden te kunnen worden.

Team Monteurgids
Dagelijks zorgt het team er achter de schermen voor dat nieuwe producten, bedrijven en specialisten worden toegevoegd aan de website. Wanneer er nieuwe producten op de markt komen, die helaas natuurlijk ook kapot kunnen gaan, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk via Monteurgids te repareren zijn. Daarnaast is er veel contact met bedrijven en reparatiespecialisten om de informatievoorziening op de website compleet en up-to-date te houden.


Wat doet Monteurgids
Op Monteurgids vind je snel en efficiënt het juiste bedrijf voor reparatie aan vrijwel alle consumentenproducten, variërend van waterscooter tot mobiele telefoon, en van personenauto tot vaatwasser. Monteurgids is zeer efficiënt door het gebruik van ‘filters’ waarbij alleen de juiste bedrijven worden getoond voor de betreffende reparatie. Een bezoeker heeft bijvoorbeeld reparatie nodig aan de airco van een auto. Er worden dan alleen bedrijven getoond die ook daadwerkelijk de mogelijkheden hebben om aircosystemen te repareren. Daarnaast worden de dichtstbijzijnde bedrijven het eerst getoond. Zo vind je altijd de juiste monteur bij jou in de buurt!

Mogelijkheden voor bedrijven
Bedrijven kunnen op Monteurgids zeer efficiënt en gericht adverteren, tegen een gunstig tarief. Je kunt aangeven welke services geboden worden en dus bij welke werkzaamheden je bedrijf in beeld komt bij potentiële klanten. Selecteer bijvoorbeeld uit de volgende autoreparaties: airco, apk, uitlezen, winterbanden, distributie, uitlijnen, kleine beurt en grote beurt. Voor mobiele telefoons en smartphones zijn de volgende services te selecteren: beeldscherm, microfoon, sim-lock verwijderen, software installeren etc. Op deze manier onderscheid je je bedrijf van de concurrentie door zeer gericht te adverteren. Lees hier meer over adverteren op Monteurgids.

Contact met Monteurgids
Maak gebruik van het contactformulier of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op telefoonnummer 085 - 401 24 33. Het is ook mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen in Groningen. Neem contact op voor een afspraak.

Bedrijfsgegevens

Monteurgids.nl
Emdenweg 3
9723 TA Groningen

Tel : 085 40 12 433 [werkdagen van 09:00 t/m 17:00]           
E-mail: info(at)monteurgids.nl
Kvk: 02095235
BTW: NL854459911B01 
IBAN: NL61 INGB 0006 64 18 70