Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Hoe werkt Monteurgids.nl

Algemene werking
Door de geoptimaliseerde zoekstructuur van Monteurgids.nl vind je al in 2 stappen een een reparatiespecialist voor je brommer, vaatwasser, smartphone of ander product of voertuig! Op de Home pagina van de Monteurgids vind je de 3 hoofdcategorieën. Voertuigen, elektrisch en huis&tuin. Dus zoek je een monteur voor de auto? Dan klik je op voertuigen, en vervolgens op auto. Touchscreen defect van je iphone? Klik op elektrisch en vervolgens op mobiel. Zo selecteert de gebruiker datgene waar onderhoud aan moet gebeuren, of waaraan gerepareerd moet worden. Je komt gegarandeerd terecht bij een geschikte vakman! Het is ook mogelijk om de snelzoeker te gebruiken op de homepagina indien je het merk en type van het product weet, gaat het om een voertuig dan kan je ook op kenteken zoeken.

Bedrijf of specialist vinden via snelzoeker
Vind het juiste bedrijf of reparatiespecialist met de 'snelzoeker' van Monteurgids.nl Vul op onze homepagina het soort product in, bijvoorbeeld 'Vaatwasser'. Vul daarnaast je postcode in om te zorgen dat er alleen bedrijven in de buurt getoond worden, wel zo makkelijk! klik na het invullen op de knop 'Vind monteurs' en vervolgens worden de specialisten en bedrijven getoond die jou product kunnen maken. Heb je reparatie nodig voor een voertuig zoals een auto of motor dan is het ook mogelijk om op kenteken te zoeken, vul het kenteken in en je postcode en klik op 'Vind monteurs'. Onze website toont dan automatisch bedrijven die gespecialiseerd zijn in jou merk.

Bedrijf of specialist vinden via categorieën
Indien je het merk en type van je product of voertuig niet weet is het ook mogelijk te zoeken op soort product  door het soort aan te klikken aan de bovenkant van de website, bijvoorbeeld 'Elektrische Apparaten' en vervolgens het soort apparaat aan te klikken bijvoorbeeld 'Mobiele Telefoon'De juiste bedrijven en specialisten worden getoond.Omdat alle bedrijven bij aanmelding bij Monteurgids hebben aangegeven welke werkzaamheden ze wel doen, en welke niet. Zo kom je altijd uit bij het juiste bedrijf en weet je zeker dat het gevonden bedrijf jou product kan repareren.

Recensie schrijven
Ben je tevreden over een bedrijf of juist niet? Schrijf een recensie, beoordeel een bedrijf en help zo andere bezoekers met hun keuze. Een recensie schrijven is eenvoudig te doen, ga naar het betreffende bedrijf en klik op 'Deel je eigen ervaring'.
Je kan het bedrijf vervolgens op meerdere punten beoordelen; Afspraak, prijs en uitvoering. Daarnaast heb je de mogelijkheid een korte beschrijving van je ervaring neer te zetten van enkele regels. Alle recensies  worden gecontroleerd op echtheid en spelfouten alvorens deze geplaatst worden op de website. Het kan dus even duren voordat je recensie online te vinden is.