Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Bromfiets / Scooter Reparatie

Scooter reparatie of onderhoud nodig?

Vind hier het juiste bedrijf voor reparatie of onderhoud aan je scooter of brommer, bij enkele bedrijven ook aan huis
Problemen met je scooter of brommer, en hij rijd niet meer? Hier vind je ook reparatiebedrijven die reparatie aan huis doen of je tweewieler op komen halen. Heb je een  monteur of onderhoud nodig in de buurt, zodat je zelf langs kan gaan, vul dan je postcode in om het dichtstbijzijnde bedrijf te vinden. Onderstaande tweewieler bedrijven bieden goede reparatie en onderhoud diensten aan alle merken scooters en brommers. Daarnaast hebben deze bedrijven vakmensen aan het werk, iedere monteur is eenvoudig in de buurt te vinden. Voor iedere klus de juiste reparatiespecialist! Je kan het overzicht van scooterzaken en bromfietszaken nog verder verfijnen, door gebruik te maken van onze zoekfuncties. Monteurs aan huis of scooter reparatie bij jou in de buurt!

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 12

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. scooter reparatie groningen

  Hovingh scooter reparatie

  Scooter reparatie in Groningen en omstreken laat je doen door Hoving scooters, tevens verkoop van gebruikte scooters en vele gebruikte onderdelen.
 2. Van Seggeren tweewielers B.V.

  Van Seggeren tweewielers B.V.

  .
 3. Tuik tweewielers

  Tuik tweewielers

  .
 4. Beumer de Jong

  Beumer de Jong

  .
 5. Bert's Wielershop

  Bert's Wielershop

  .
 6. Luvro tweewielers

  Luvro tweewielers

  .
 7. Crazy wheels

  Crazy wheels

  Bedrijf voor Scooter reparatie Arnhem met vele mogelijkheden. In de werkplaats kunt u terecht voor het onderhoud of reparatie van bijna alle merken scooters, brommers en snorfietsen.

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 12

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Scooter en brommer reparatie is dichtbij

Vul je postcode in op Monteurgids.nl en het bedrijf dat het dichtste bij is, staat bovenaan. Maak snel zelf een afspraak voor reparatie of neem contact op voor de kosten van de scooter reparatie. Of het nou gaat om een simpele reparatie aan je scooter of om een complete revisie van het motorblok, via Monteurgids vind je snel het juiste bedrijf zodat je snel weer kan rijden. Er zijn enkele bedrijven die reparatie aan huis doen of een eigen haalservice hebben zodat je zelf de deur niet uit hoeft voor de reparatie, lekker makkelijk. Via Monteurgids.nl kunnen alle merken brommers en scooters gerepareerd worden, denk hierbij aan Aprilia, Yamaha, CPI, Malaguti, Peugeot, Gilera, Piaggio, Puch, Sym, Kymco en nog veel meer. De meest populaire plaatsen waar scooter reparatie veel voorkomt zijn scooter reparatie Amsterdam, Groningen, Delft, Utrecht, Rotterdam, Maastricht, Den-Haag, Dordrecht en ook is scooter reparatie in Wormer populair. Wil je scooter reparatie aan huis? Neem dan eerst contact op met een van de reparatiebedrijven om te controleren of dit tot de mogelijkheden behoort. Anders is een alternatief, als je scooter kapot is en niet meer rijd, dat ze je scooter op komen halen met 'haalservice' Ook het halen van je scooter kan je het beste bespreken met een van de bedrijven bij jou in de buurt. Veel voorkomende reparaties aan scooters zijn tegenwoordig aan zogeheten 'Chinese' scooters. Wist je dat je veel voorkomende problemen zelf kan verhelpen? Als je scooter niet meer start kun je bijvoorbeeld een nieuwe scooter accu kopen en zelf plaatsen op je scooter en dan is de kans groot dat je scooter weer start.

Reparatie in de buurt

Als je scooter niet meer wil starten en of rijden vanwege een lekke band bijvoorbeeld, is het makkelijk dat er een scooterzaak in de buurt zit en je niet al te ver hoeft te lopen met je scooter. Heb je ook een auto met een aanhanger, dan kan je ook op die manier je scooter bij de winkel brengen, maar dit is niet voor iedereen mogelijk. Wij raden aan om je postcode in te vullen zodat je kan zien welk bedrijf het dichtste bij jou in de buurt reparatiediensten aanbied, wel zo makkelijk!

Scooter reparatie aan huis

Als je scooter stuk is dan is het nogal een klus om je scooter bij een reparatiezaak te krijgen. Je hebt dan eigenlijk een aanhanger nodig of je moet een stuk lopen met je geliefde tweewieler. Via Monteurgids vind je scooter reparatiebedrijven die je scooter of brommer kunnen ophalen of zelfs repareren aan huis. Wel zo makkelijk! Als je de postcode heb ingevuld kan je zien welke scooterzaak het dichtste bij is. Het makkelijkste kan je ze even bellen om een afspraak te maken of om je scooter op te halen. Kleine reparaties zijn aan huis uit te voeren. De monteur neemt dan gereedschap mee om de klus ter plekke te klaren. Is de ingreep groter of heb je een grote schade aan je scooter, dan is de kans groot dat je scooter niet aan huis gerepareerd kan worden. Stel dat het gehele blok is vastgelopen dan dienen er meerdere onderdelen te worden vervangen. In dat geval kan de monteur je scooter meenemen in overleg.

Scooter reparatie kosten

De kosten van scooter reparaties lopen nogal uiteen. Dat is ook logisch want de prijs voor de reparatie hangt af van de benodigde onderdelen + het tarief voor de gemaakte uren. Wat het dus gaat kosten om jou scooter te laten repareren kunnen wij niet aangeven, De gemiddelde kosten liggen tussen de 50 euro en 300 euro. Als er alleen maar een bougie stuk is en je laat deze vervangen dan is de monteur in enkele minuten weer klaar. De prijs van een bougie is meestal maar een paar euro. Samen met het uurtarief ben je goedkoop weer aan het rijden op je scooter. Maar als er een grote ingreep nodig is, zoals het vervangen van krukaslagers of het monteren van een nieuwe cilinder, dan zijn naar de kosten voor de onderdelen ook de kosten voor het uurloon hoger omdat er meer uren nodig zijn om de klus te klaren. Weet je zelf al wat er mis is met je scooter? Als je een goede diagnose kan doen kan je contact opnemen met een reparatiebedrijf om te vragen wat de kosten ongeveer zullen zijn. Voor veel voorkomende reparaties of regulier onderhoud, zoals het vervangen van een scooterband, rekent men over het algemeen een vaste prijs. Soms nog wel afhankelijk van het merk en model scooter. Dit omdat de ene scooter 'gemakkelijker' sleutelt dan de andere. Deze verschillen zullen onderling nihil zijn.