Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Online vindbaarheid verhogen en nieuwe klanten bereiken

Start vandaag nog met adverteren bij Monteurgids.nl, verhoog uw online vindbaarheid en bereik nieuwe klanten via onze zoekmachine voor reparatiebedrijven.

Wij houden van duidelijkheid. Daarom hanteert Monteurgids transparante advertentietarieven zonder bijkomende kosten of toeslagen achteraf. Kies hier het pakket dat bij uw bedrijf past. U betaalt de kosten per jaar, maandelijks betalen is ook mogelijk tegen 10% meerprijs. U bent vindbaar op product en locatie (bijvoorbeeld wasmachine in Groningen).

Wilt u advies op maat? Neem dan contact op of bel Monteurgids direct op 085 - 401 24 33.

Advertentiepakketten

mogelijkheden adverteren monteurgids monteurgids adverteren pakket 1 monteurgids adverteren online pakket 2 adverteren internet monteur gids pakket 3
          Aanmelden         Aanmelden         Aanmelden

 


 

Adverteren op Monteurgids

Online adverteren op Monteurgids betekent nieuwe klanten en meer omzet! Neem telefonisch contact op met 085 401 24 33 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u meer informatie over adverteren op Monteurgids? Download dan de brochure.

Voor alle informatie leest u onze brochure welke u hier kan downloaden.

 


 

Verhoog reputatie en rendement met klantervaringen

Klantervaringen op uw eigen website zorgen voor meer klanten en geven inzicht in de sterke- en verbeterpunten van uw bedrijf. Een klantervaring is feedback waar u op in kunt spelen. Potentiële klanten baseren zich steeds meer op onafhankelijke reviews. Positieve klantervaringen kunnen net dat 'duwtje in de rug' zijn die de twijfelende klant nodig heeft om uw bedrijf te kiezen.

Monteurgids geeft u de mogelijkheid om op klantreacties te reageren. Maak van klanten ambassadeurs, door de dialoog aan te gaan en uw reputatie te verhogen. Lees verder voor meer informatie over klantervaringen en de toepassing op uw eigen website. Aanmelden of vragen? Neem dan contact op met 085 - 401 24 33 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Review klantervaring bedrijf verzamelen

 


 

Recensies van andere gebruikers

Monteurgids zet uw bedrijf op de kaart! Met onze slogan "De juiste monteur snel gevonden" brengen wij klanten en bedrijven met elkaar in contact. Computerproblemen, vaatwasser stuk of een auto met kuren? Als uw bedrijf de oplossing biedt waar de klant naar op zoek is matcht Monteurgids u direct! Monteurgids is uniek door uitsluitend specialisten in de buurt te presenteren op basis van soort product, merk en postcode. Zo is er altijd een match tussen bezoeker en reparatiespecialist. Zie hieronder enkele reacties en ervaringen van klanten van Monteurgids.