Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Wasmachine Reparatie

Wasmachine kapot? Vind hier een reparatiebedrijf

Wasmachine reparatie nodig? De specialisten op Monteurgids.nl bieden goede service tegen een eerlijk tarief. Het repareren van een wasmachine gaat in de meeste gevallen op afspraak en we raden aan contact op te nemen met een reparatie bedrijf om meer informatie over de wasmachine reparatie te verstrekken. Kom te weten wat de specialisaties van elk bedrijf zijn via Monteurgids. Sorteer eventueel op het merk wasmachine voor de juiste reparatie specialist, zoals AEG, Asko, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens en Zanussi. Zie alle merken wasmachines aan de linkerkant van de website. Vind hier snel de juiste reparatie bedrijven voor je wasmachine en eventueel ander witgoed.

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Witgoed reparatie Gelderland Opperman

  Witgoed reparatie Gelderland Opperman

  Witgoed reparatie in Gelderland, Overbetuwe, regio Arnhem - Nijmegen. Valburg, Elst, Lent, Oosterhout, Bemmel, Gendt, Doornenburg, Haalderen, Huissen, Schuytgraaf, Driel, Heteren, Randwijk, Herveld, Andelst, Zetten, Dodewaard, Opheusden, Kesteren, Ochten, Lienden, Tiel, Oosterbeek, Renkum, Wageningen, Ooij, Millingen, Leuth, Kekerdom, Groesbeek, Berg en dal, Beek, Malden, Molenhoek, Mook, Wijchen, Beuningen, Weurt, Ewijk, Druten, Wamel, Dreumel.
 2. Witgoed reparatie Herman

  Witgoed reparatie Herman

  Voor al uw reparaties aan witgoed en levering nieuw en tweedehands witgoed.
 3. Class Electro
 4. HL witgoed service

  HL witgoed service

  .
 5. Witgoed M M

  Witgoed M M

  .
 6. Krijn Veuger

  Krijn Veuger

  Krijn Veuger in Groningen is gespecialiseerd in reparatie van vele witgoed soorten als; droger, wasmachine,vaatwasser, koelkast, magnetron, kookplaat, stofzuiger en meer. Klik voor meer informatie, ervaringen en openingstijden van Krijn Veuger.
 7. Wouters witgoed

  Wouters witgoed

  .

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Wasmachine reparatie en onderhoud via Monteurgids

Helaas is een wasmachine nog steeds aan slijtage onderhevig en vaak gaan wasmachine stuk op het meest ongeschikte moment. Snel en duidelijke informatie is dan gewenst. Hier vind je alle specialisten voor de reparatie maar ook voor informatie over het repareren van wasmachines. In enkele gevallen is de reparatie duurder of bijna net zo duur als de aanschaf van een nieuwe. In dit geval kan je natuurlijk beter een nieuwe kopen omdat je dan ook direct weer één jaar garantie hebt. Ook je oven, diepvriezer en diepvrieskast behoren tot de categorie witgoed en kunnen gerepareerd. De meeste bedrijven zijn in staat ook andere kleine huishoudelijke apparaten te repareren als koffiezetapparaten, stofzuigers en kruimelzuigers. Maak duidelijke afspraken met het bedrijf over de kosten van de inspectie en reparatie.