Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Camper / Caravan Reparatie

Caravan reparatie of onderhoud nodig?

Vind hier snel het juiste bedrijf voor reparatie of onderhoud aan je caravan. Uiteraard ook caravanbedrijven om schade aan je caravan snel te repareren. Het is jou vast ook wel overkomen, te dicht langs een andere auto en net even een spiegel meepakken, een paaltje over het hoofd gezien of een laaghangende tak gemist waardoor een deuk of flinke kras op de caravan is te zien. De reparatie is dichtbij! Zie hieronder alle bedrijven die reparaties en onderhoud verrichten aan caravans.

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

  1. auto reparatie Lettele
    Autobedrijf Stegeman in Lettele/Bathmen verricht reparaties aan alle merken, maar is gespecialiseerd in Citro├źn en Peugeot. Ook verricht Stegeman onderhoud aan campers, caravans, aanhangers en vouwwagens. Autobedrijf Stegeman verricht APK, Beurten, Vakantiecheck en natuurlijk onderhoud en reparaties.

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Reparatie caravan schade, raam en koelkast

Reparatie aan caravans kan altijd voorkomen, veel voorkomende problemen met caravans hebben te maken met ramen, koelkasten (bijvoorbeeld Elextrolux) wat vaak makkelijk te verhelpen problemen zijn. De reparatiekosten vallen in de meeste gevallen dan ook mee. Het kan ook voorkomen dat je meer schade hebt, het kan iedereen overkomen. Hier vind je alle bedrijven die reparaties en schadeherstel voor caravans uitvoeren. De meeste bedrijven zijn aangesloten bij FOCWA wat betekend dat er goede, opgeleide schadespecialisten aanwezig zijn. Alle schades kunnen gerepareerd worden, van kleine deuk tot complete wand. Tevens bieden deze bedrijven 4 jaar garantie op de reparatie. Door een rechtstreekse afhandeling met verzekeraars hoeft je hier zelf weinig voor te doen. De kosten van reparatie caravan schade is afhankelijk van de mate schade. Als je WA verzekerd bent zijn de kosten voor jezelf, als je 'allrisk' verzekerd bent betaald de verzekering de reparatie.