Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Spelcomputers Reparatie

Is je Xbox, Playstation of Nintendo Wii kapot? Via Monteurgids.nl vind je snel het juiste bedrijf die jouw Playstation, Xbox of Wii snel weer kan repareren. Vrijwel alle consoles kunnen gerepareerd worden. Let wel op dat de garantie van de spelcomputer in de meeste gevallen vervalt bij de fabrikant omdat de zegel wordt verbroken bij eventuele reparatie. Zit jou gameconsole nog in de garantieperiode dan raden we aan gebruik te maken van de reparatie service van de fabrikant. Meestal is dit gratis. De bedrijven op Monteurgids.nl kunnen jouw spelcomputer repareren tegen gunstige tarieven, voor het geval je Playstation of andere console buiten de garantieperiode valt. De meeste reparaties zijn beneden de 100 euro. Voor het repareren van de Nintendo Wii zijn soms hogere kosten verbonden.

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 24

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Smartphone en tablet reparatie rotterdam
  De Gsmdokter verzorgt tablet reparatie, smartphone reparatie aan o.a. Iphone, Samsung en Acer in Rotterdam en omstreken.
 2. gsm reparatie utrecht
 3. GSM - eindhoven
  Zonder afspraak tablet reparatie, gsm reparatie en smartphone reparatie. Klaar terwijl je wacht. originele onderdelen, gecertificeerde monteurs en parkeren voor de deur.
 4. smartphone reparatie delft
  GSM Delft zorgt voor een vakkundige reparatie aan Smartphones als de iPhone 4, iPhone 5, iPhone6 en ook toestellen van Samsung. Ook voor Tablet reparatie in Delft en omstreken.
 5. Mobile Repair Dongen
 6. Mobile Techcenter
 7. Spark Electronics
  Smartphone reparatie, Tablet reparatie in Amsterdam en Woerden. Online aanmelden van een reparatie en afhaalservice voor slechts €4,99

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 24

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4