Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Witgoed reparatie

Oeps! je vaat niet schoon na het reguliere programma, of een koelkast die meer lijkt op een slecht werkende magnetron? Geen probleem! Hier vind je alle bedrijven en specialisten die witgoed reparatie verzorgen, eventueel bij jou op locatie!
De specialisten op Monteurgids.nl bieden goede service tegen een eerlijk tarief. Het repareren van witgoed gaat op afspraak en we raden aan contact op te nemen met een reparatiebedrijf wanneer om zo de klachten door te nemen. Kom te weten wat de specialisaties van elk bedrijf zijn. Sorteer op het soort product, zoals een wasmachine of droger aan de rechterkant van de website. Vind hier snel de juiste reparatie bedrijven voor je wasdroger, vaatwasser, kookplaat, koelkast, fornuis, magnetron en wasmachine.

Hoe kan witgoed stuk gaan?

Helaas is witgoed nog steeds aan slijtage onderhevig en vaak gaan deze apparaten stuk op het meest ongeschikte moment. Snel en duidelijke informatie is dan gewenst. Hier vind je alle specialisten voor de reparatie maar ook voor informatie over het repareren van witgoed. In enkele gevallen is de reparatie duurder of bijna net zo duur als de aanschaf van een nieuwe. In dit geval kan je natuurlijk beter een nieuwe kopen omdat je dan ook direct weer één jaar garantie hebt. Ook je oven, diepvriezer en diepvrieskast behoren tot de categorie witgoed. De meeste bedrijven zijn in staat ook andere kleine huishoudelijke apparaten te repareren als koffiezetapparaten, stofzuigers en kruimelzuigers. Maak duidelijke afspraken met het bedrijf over de kosten van de inspectie en reparatie.

Reparatie op locatie

Je vind hier alle bedrijven die reparatie kunnen verzorgen, maar niet alle bedrijven kunnen op locatie werken. Filter daarom met het filter 'reparatie aan huis' op bedrijven en specialisten welke deze service bieden. Maak een afspraak en de reparatie wordt snel verzorgt. 

Klik hieronder op de links om gelijk bij specialisten terecht te komen;