Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Samsung Reparatie

Tablet reparatie Samsung nodig? Hier vin je snel de juiste specialist!

Je Samsung tablet snel weer te gebruiken door vakkundige reparatie van de specialisten op Monteurgids.nl De meest voorkomende reparaties aan de Samsung tablets is dat het geen beeld meer geeft, in de meeste gevallen is dan het scherm kapot of een scheur in het scherm. Ook komt het voor dat de accu na verloop van tijd minder word, in de meeste gevallen is een nieuwe accu voor de Samsung tab 3 10.1, tabpro 12.2 - of ander model van Samsung - dan een voor de hand liggende optie. De meeste reparatie bedrijven zijn in staat je Samsung tablet te repareren terwijl je er op wacht. Op Monteurgids vind je alleen de betere monteurs die zorg dragen voor een vakkundige reparatie van je tablet, ook van andere merken zoals, Acer, Apple iPad, of de BlackBerry PlayBook. Klik hier voor een overzicht van de tablet reparatiebedrijven voor andere merken. Tablet's van Samsung zijn tegenwoordig zeer populair. Over het algemeen is de garantie van Samsung 1 jaar, na dit jaar zijn vaak de kosten voor reparatie voor eigen rekening. Om dit zeker te weten kan je het beste contact opnemen de verkoper van je tablet. Wij streven er altijd naar om voor iedere reparatie genoeg bedrijven aan te bieden. Zodat de reparatie aan je Samsung tablet makkelijk en snel gedaan is bij jou in de buurt! Heb je een suggestie, of mis je een bedrijf? Laat dit dan weten via ons suggestieformulier op onze homepagina. Onderstaand vind je een overzicht van Samsung tablet reparatie bedrijven. In iedere regio vind je een bedrijf die jou kan helpen met een defect aan je Samsung Galaxy tab.

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. GSM Reparatie rijswijk
  Gecertificeerd reparatiecenter voor reparatie aan Smartphone en Tablet van merken als Apple, Blackberry, HTC, LG, Nokia, Samsung en Sony. Meeste reparaties binnen 20 minuten klaar terwijl je wacht!
 2. Gsm-Paradise
 3. Mystro Telecom
  Mystro Telecom in Groningen zorgt voor snelle reparatie aan smartphone en tablet, no cure no pay! Mystro Telecom levert ook accessoires, onderdelen en beltegoed. Daarnaast ook inruil van je toestel.
 4. Smartphone en tablet reparatie rotterdam
  De Gsmdokter verzorgt tablet reparatie, smartphone reparatie aan o.a. Iphone, Samsung en Acer in Rotterdam en omstreken.
 5. gsm reparatie utrecht
 6. GSM - eindhoven
  Zonder afspraak tablet reparatie, gsm reparatie en smartphone reparatie. Klaar terwijl je wacht. originele onderdelen, gecertificeerde monteurs en parkeren voor de deur.
 7. smartphone reparatie delft
  GSM Delft zorgt voor een vakkundige reparatie aan Smartphones als de iPhone 4, iPhone 5, iPhone6 en ook toestellen van Samsung. Ook voor Tablet reparatie in Delft en omstreken.

Stel een Aflopende Directie in

1-7 van de 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Reparatie Samsung Galaxy Tab is dichtbij!

Via Monteurgids vind je reparatiebedrijven voor de reparatie aan je Samsung tablet, uiteraard bij jou in de buurt. Het dichtstbijzijnde bedrijf staat bovenaan. Je kan snel contact opnemen door te bellen of de website te bezoeken. Hier kan je tevens de kosten achterhalen voor de reparatie aan de Galaxy Tab. Inmiddels heeft Samsung al enkele modellen uitgebracht van de Galaxy Tab. De meest voorkomende reparaties zijn; het beeldscherm, de accu en het totaal niet meer opstarten. Daarnaast komt vochtschade ook regelmatig voor.

Tablet reparatie Samsung

Modellen en uitvoeringen van Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab S2 (9.7, LTE),Samsung Galaxy Tab S2 (9.7 inch, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab S2 (8.0, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab A & S Pen (9.7 inch, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab A (9.7, LTE),Samsung Galaxy Tab A (9.7, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab E,Samsung Galaxy Tab Active (8.0, LTE),Samsung Galaxy Tab S (10.5, LTE),Samsung Galaxy Tab S (10.5, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab S (8.4, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab 4 (10.1, LTE),Samsung Galaxy Tab 4 (10.1, Wi-Fi,Samsung Galaxy Tab 4 (10.1, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab 4 (8.0, LTE),Samsung Galaxy Tab 4 (8.0, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab 4 (7.0, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab pro (12.2, Wi-Fi),Samsung Galaxy Note pro (12.2, Wi-Fi),Samsung Galaxy Tab pro (10.1, LTE),