Hulp nodig? Bel: 085 401 24 33

Afzuigkap Reparatie

Afzuigkap reparatie nodig?

Laat hem repareren door een van de witgoedspecialisten bij jou in de buurt!
Via Monteurgids vind je snel het juiste bedrijf voor reparatie aan je afzuigkap of wasemkap bij jou in de buurt. Afzuigkap reparatie van alle merken als AEG, Bauknecht, Bosch, Brandt, Itho, Indesit, LG, Miele, Siemens, Whirlpool, Zanker en Zanussi. Zuigt de afzuigkap niet meer goed af, is de verlichting defect of draait de motor niet meer? Laat de afzuigkap repareren, in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe afzuigkap.

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

 1. Class Electro
 2. Krijn Veuger
  Krijn Veuger in Groningen is gespecialiseerd in reparatie van vele witgoed soorten als; droger, wasmachine,vaatwasser, koelkast, magnetron, kookplaat, stofzuiger en meer. Klik voor meer informatie, ervaringen en openingstijden van Krijn Veuger.
 3. Afternet Witgoed reparatie
  Witgoed reparatie in Leerdam, verzorgt reparatie en onderhoud aan vaatwasser, wasautomaat en koelkast.
 4. V/D Lagemaat
 5. Witgoed service Leon
  Bij witgoed service Leon in de regio Tilburg (Noord-Brabant) kunt u terecht voor het repareren van uw wasmachine, droger, koelkast, vaatwasser, enz. Witgoed service Leon probeert de reparatie aan uw witgoed binnen 24 uur op te lossen, afhankelijk van de reparatie aan uw witgoed.

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Afzuigkap repareren en onderhouden via Monteurgids.nl

Reparatie van afzuigkappen is mogelijk bij vrijstaande apparaten maar ook voor ingebouwde afzuigkappen. Een veel voorkomend defect is de verlichting van de afzuigkap, deze is dan ook in de meeste gevallen zelf te repareren. Wanneer je contact opneemt met een wasemkap reparatie bedrijf, omschrijf dan zo duidelijk mogelijk het probleem en het soort afzuigkap, er zijn 3 typen; de circulatie afzuigkap, deze blaast de dampen via een kanaal naar buiten, de recirculatie afzuigkap, deze filtert de luchtjes via een koolstoffilter uit de lucht en blaast dan de lucht weer de ruimte in. Dan is er ook nog de motorloze afzuigkap, deze wordt aangesloten op het centrale afzuigsysteem van het huis welke de dampen naar buiten blaast. Kleine reparaties en onderhoud kan je zelf doen zoals; het vervangen van filters en lampen. Kun je zelf de reparatie niet uitvoeren, laat het dan door een van de reparatiespecialisten doen, vaak stukken goedkoper dan laten repareren door de fabrikant.